DPW BATTLEFRONT 2017 - INTRODUCING HELMER LO GUENNEC

Al eerder was bekend geworden dat de uit Congo afkomstige A-Buck op zaterdag 24 juni aanstaande zijn Dutch Pro Wrestling debuut zal gaan maken. Hij is echter niet de enige debutant tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront. De uit Best, Frankrijk afkomstige Helmer Lo Guennec zal ook naar Nederland afreizen om de Dutch Pro Wrestling ring onveilig te maken.

Helmer Lo Guennec begon zijn worstel carrière in 2012 ...bij het Franse Association les Professionnals du Catch (APC) waar hij al snel naam begon te maken. Ondertussen heeft de French Brawler naast actief te zijn in thuisland Frankrijk ook in België, Portugal, Mexico en Engeland geworsteld.

Op 9 november 2014 wist Helmer Lo Guennec de APC Titel te winnen door Hugo Perez te verslaan in de finale van een toernooi. Hij zou de titel 483 dagen in zijn bezit houden. Op 6 maart 2016 verloor hij de titel aan onze eigen Dutch Fighting Machine, Kenzo Richards.

Het is op dit moment nog niet bekend tegen wie de French Brawler het op zaterdag 24 juni aanstaande zal gaan opnemen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront. Zodra Algemeen Manager Eva Lynn zijn tegenstander heeft bepaald zullen wij dit bekend maken!

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss