DPW BATTLEFRONT 2017 - SANTOS ON A WARPATH

Voormalig ZER010-leider Santos heeft afgelopen maanden de woede op de hals gehaald van onze Algemeen Manager Eva Lynn door keer op keer haar lastig te vallen met meerdere verzoeken voor titelwedstrijden en betere tegenstanders. Dit ondanks de weinig indrukwekkende prestaties van “Ons Voorbeeld” de afgelopen maanden.

Eva Lynn heeft dan ook de voormalig tweevoudig Dutch Heavyweight Champion tot nu toe geweigerd hem een... titelwedstrijd te geven. En na zijn verlies tegen Max Damon tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis – afgelopen mei – lijkt een titelwedstrijd verder weg dan ooit.

Ook is Eva nog niet vergeten dat Santos Angus McQueen met een brute aanval het ziekenhuis heeft ingeslagen; een aanval waarvan de Schot nog steeds niet volledig hersteld is.

De vraag is nu. Zal Santos tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront wederom de confrontatie met de Algemeen Manager aangaan? En welke eisen zal hij deze keer dan stellen? En hoe zal onze Algemeen Manager reageren op de verzoeken van Santos, want het is wel duidelijk dat Eva het een klein beetje gehad heeft met Santos.

Zal Santos door zijn gezeur aan te houden beloond worden met een titelwedstrijd? Of zal Eva eindelijk de ultieme tegenstander voor Santos weten te regelen?

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss