DPW CROSSROADS 2017 - SANTOS VERSUS AXL STAR – REMATCH

Tijdens Summer Showdown maakte Axl Star zijn worsteldebuut in een wedstrijd tegen voormalig tweevoudig Kampioen Santos. De debutant wist het de worstelveteraan knap moeilijk te maken, en kwam zelfs enkele keren dicht bij een verrassende overwinning.

Echter wist Santos dankbaar gebruik te maken van zijn jarenlange ervaring, en wist de voormalig ZER010-leider toe te slaan met een vernietigende Blackou...t.

De prestatie van Axl Star is echter niet onopgemerkt gebleven bij onze Algemeen Manager, en Eva Lynn heeft besloten dat de nieuweling het op 23 september aanstaande nog een keer mag gaan opnemen tegen Santos, om te laten zien waartoe hij in staat is.

Axl Star reageerde enthousiast op het nieuws dat hij het nog een keer tegen de veteraan mag gaan opnemen. Santos reageerde echter niet zo positief. Hij gooide zonder iets te zeggen de hoorn op de haak, en is sindsdien niet meer telefonisch bereikbaar, en reageert ook niet op e-mails en berichten.

Zal Axl Star in de herkansing wel in staat zijn om van Santos te winnen? Of zal Santos wederom de ring als overwinnaar verlaten?

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss