DPW CROSSROADS 2017 - MAX DAMON VERSUS A-BUCK

Nadat Max Damon het jaar begon met verlies tegen Daniel van Kuijk heeft hij vervolgens een indrukwekkende reeks aan overwinningen behaald. Hugo Atilles, Santos, John Evers en Emil Sitoci werden verslagen door de King Of Bling.

En laten we niet vergeten dat Max de enige is die dit worstelseizoen een overwinning wist te behalen op huidige Kampioen Trouble Maker. In de tag team match waarin Daniel van Kuijk brut...aal er de titelgordel van Mark Kodiak vandoor ging wist Max de overwinning voor zijn team veilig te stellen.

Terwijl de Kampioen op dit moment zijn handen vol heeft met zijn aankomende uitdager wacht Max zijn kansen af. Zijn reeks aan overwinningen zal ongetwijfeld niet lang onopgemerkt blijven bij Algemeen Manager Eva Lynn.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads zal Max wederom op de proef worden gesteld als hij het gaat opnemen tegen de uit Congo afkomstige A-Buck! De bijna 2-meter lange Afrikaan keert terug naar Dutch Pro Wrestling na een geweldige indruk te hebben achtergelaten in zijn wedstrijd tegen Kenzo Richards, tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront.

De voormalig Franse APC Kampioen had in het verleden al vier keer Kenzo weten te verslaan, en kwam afgelopen juni wederom dicht bij de overwinning. Echter wist dit keer toch Kenzo zijn Congolese tegenstander te verslaan.

A-Buck is nu uit op wraak naar aanleiding van deze verliespartij, en wilt van Max Damon maar al te graag een voorbeeld maken.

Zal Max in staat zijn om zijn reeks van overwinningen te verlengen? Of zal A-Buck roet in het eten gooien en er met de overwinning vandoor gaan?

Kom het zaterdag 23 september aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads!

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss