DPW CONFLICT 2017 - MAX DAMON VERSUS DANIEL VAN KUIJK

Nadat Algemeen Manager Eva Lynn tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads haar ware gezicht had getoond en Trouble Maker aan de winst had geholpen tegen zijn uitdager Mark Kodiak, gaf ze de Kampioen de opdracht om de Grizzly Renegade uit te schakelen. Max Damon kwam echter Kodiak te hulp, en wist Trouble de ring uit te jagen.
 
De King Of Bling liet vervolgens aan de Kampioen en de Algemeen Manager weten dat hij lang genoeg heeft gewacht en zijn Ultieme Bling nu eindelijk eens terug wilde hebben. Het is ondertussen al weer een paar jaar geleden, maar tussen 29 augustus 2010 en 24 maart 2012 had Max Damon voor maar liefst 573 dagen de Titel in zijn ijzeren greep.
 
Eva Lynn lijkt echter niet onder de indruk van de uitdaging van de King Of Bling. In een verklaring liet ze dutchprowrestling.com weten dat als Max zo graag een titelwedstrijd wilt, hij deze moet verdienen, en niet zomaar moet proberen op te eisen. En daarnaast heeft ze al andere plannen voor de Kampioen, plannen die ze op een later tijdstip zal bekend maken!
 
Aangezien Max de afgelopen maanden een imposante reeks aan overwinning wist te behalen, met gewonnen wedstrijden tegen Hugo Atilles, Santos, John Evers, Emil Sitoci en A-Buck, lijkt het er sterk op dat de Algemeen Manager de Kampioen tegen de dreiging van de King Of Bling probeert te beschermen.
 
Eva Lynn heeft bepaald dat Max Damon het op zaterdag 28 oktober aanstaande eerst zal moeten opnemen tegen de enige persoon die kan opscheppen dat hij dit jaar een overwinning heeft behaald op de King Of Bling. Niemand minder dan voormalig mede-ZER010, en naar eigen zeggen “Ons Nieuwe Voorbeeld” heeft van de Algemeen Manager de opdracht gekregen om de dreiging van Max Damon te neutraliseren.
 
Zal Daniel van Kuijk in staat zijn om Max Damon als mogelijke uitdager uit te schakelen door voor de tweede maal dit jaar de King Of Bling te verslaan? Of zal Max in staat zijn om zijn verliespartij van eerder dit jaar weg te poetsen door de arrogante Daniel van Kuijk te verslaan?
  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss