THE SQUARED CIRCLE - True Colors...

Één enkele low blow, dat was wat er nodig was om een compleet domino-effect in gang te zetten. Uw General Manager Eva Lynn heeft haar ware kleuren laten zien, en daardoor op niet mis te verstane wijze laten merken aan wiens zijde zij staat. En ja ik zeg met opzet uw General Manager en niet MIJN General Manager. Eva Lynn kan zuchten tot ze een ons weegt, maar aangezien ik geen medewerker ben van Dutch Pro Wrestling maar deze berichten rechtstreeks aan de raad van bestuur lever (anoniem uiteraard,  ik ben niet gek) kan mevrouw Lynn mij helemaal niets maken. Dus ook niet schorsen zoals gebeurd is met onze timekeeper Jeroen. Niets van dat alles. Mocht ze trouwens het vermoeden hebben dat ik in de zaal aanwezig ben. Nee, ook dat is niet het geval. Dus Eva veel plezier, maar hiertegen kan je dus mooi niets doen.
 

Beste lezers laat u dan ook niet intimideren. Door Eva, die sneaky Cubaan Cohiba of de “champ” Troublemaker. De volgende show zal met recht een Conflict blijken. Dus kom allemaal gewoon kijken in de Hoekstee  want je mist een hele hoop als je er niet zou zijn.

Niet alleen zal er een wedstrijd plaatsvinden tussen voormalig Zer010 kompanen Max Damon en Daniel van Kuijk. Voor één keer hopelijk zonder de inmenging van Carlos Roberto als het even mogelijk is want beide heren zijn niet alleen aan elkaar gewaagd en kennen elkaar door en door. Credit where credit is due ze zijn beiden zeer goede worstelaars en zullen tegen elkaar de trucendoos vol open moeten gooien. Killswitch of Bling factor… zeg het maar.
 

En uiteraard zoals al door Eva Lynn aangekondigd de wedstrijd tussen voormalig kampioen Mark Kodiak tegen de Britse tank Alex Cyanide. Nu hebben de toeschouwers waarschijnlijk wel meegekregen dat de vorige keer dat het groene gevaar in de ring stond Kodiak bijna (het scheelde heel weinig kan ik uit betrouwbare bron melden) op een stretcher de ring uit ging.  Nu begrijp ik dat Kodiak het niet zover wil laten komen dit keer maar Eva heeft haar zin en manoeuvreert Kodiak nu dus in een positie waarin hij niet wil zijn. Dit wordt een pot waar veel vanaf gaat hangen dus bereid je voor, niet op een worstelwedstrijd maar op een waar gevecht. Zal overigens naar mijn voorspelling niet binnen het vierkante rondje blijven. Dus opgepast. Mocht er een groene tank op uw afkomen… ja dan ben je dus te laat (en vergeleken met Cynaide zijn Le Visionaires die de afgelopen keer in het publiek belandden (mooie treffer trouwens) lichtgewichten… oftewel ik zou opzij gaan.
 

Enfin, ik dwaal af want geloof het of niet, maar dit is niet eens de gevaarlijkste match van de avond. Nee, Angus Mcqueen is terug van zijn oponthoud in het hospitaal waar hij dankzij Santos in terecht kwam en wil uiteraard meteen spijkers met koppen slaan (en het zal me niks verbazen als hij dat letterlijk bedoelde) tegen “jullie voorbeeld”. Dus wees gewaarschuwd, houdt armen, benen, hoofddeksels en andere extremiteiten binnenboord want we krijgen een onvervalste streetfight.

Nu ging bij Crossroads al bijna de deur van de techniekruimte aan barrels dus de preview heeft u al gehad (weliswaar met compleet andere participanten, maar dat terzijde). Santos heeft waarschijnlijk nog niet helemaal door wat er op hem af gaat komen. Gezien de streetfights die in het verleden plaats hebben gevonden in DPW mogen we denk ik blij zijn als er straks nog dranghekken over zijn. Angus is vindingrijk zat en het zal me dan ook niet verbazen als tenminste een van de heren de gootsteen meeneemt… De tijd van klagen en miepen tegen onze General manager dat hij geen kansen krijgt is wel een klein beetje voorbij vrees ik. Santos moet het alleen doen. Dus tripje richting bouwmarkt wellicht? (ik probeer te helpen hé)

Over onze General Manager gesproken. Ik vraag me toch serieus af hoelang ze dit al heeft voorbereid. Als dit al een plan was vanaf het begin heeft ze dit namelijk goed verborgen gehouden en hoelang heeft ze al lopen plannen met die Cohiba.. en Troublemaker. Ik neem aan dat één en ander wel duidelijk zal worden. Dus bij deze nog even een oproep aan het publiek. Kom in groten getale. Boe en fluit gerust als ze naar de ring komt, maar geef haar wel de ruimte om haar acties uit te leggen.

Ik ben namelijk net zo benieuwd als jullie.

facebook     twitter     youtube     google     rss