DPW CONFLICT 2017 - KENZO LAAT VAN ZICH HOREN!

De afgelopen periode binnen Dutch Pro Wrestling kan alleen maar als rumoerig worden omschreven. Sinds Algemeen Manager Eva Lynn de kant van Kampioen Trouble Maker heeft verkozen heeft ze haar ware aard getoond. Zo negeerde ze de uitdaging van Max Damon voor een titelwedstrijd. En verbaasde ze vriend en vijand door Mustang # 1 tot officiële Number One Contender te benoemen.

En sinds de schorsing van timekeeper Jeroen van Loon wege...ns het beledigen van onze Algemeen Manager via Facebook kijkt ondertussen iedereen wel uit met wat hij zegt of online post.

Kenzo Richards is iemand die normaal gesproken niet op zijn mondje is gevallen is tot op heden opvallend stil gebleven. Tot nu toe dan!

In een exclusief interview met onze site liet hij ons het volgende weten: “De macht is bij Eva naar haar bol gestegen. Ze loopt rond als of heel Dutch Pro Wrestling alleen nog maar om haar draait, terwijl ze keer op keer de verkeerde beslissing neemt.”

“Ze negeert de uitdaging van Max om de Kampioenschap van Trouble Maker veilig te stellen,” vervolgt de Dutch Fighting Machine, “Ze luistert totaal niet naar wat het publiek wilt, en drukt haar eigen zin door. Als je het mij vraagt wordt het tijd dat het Raad van Bestuur ingrijpt, maar die hebben het blijkbaar te druk om zich er niet druk over te maken. Maar zoals het nu gaat kan het natuurlijk niet langer!”

Op de vraag of de voormalige Kampioen nu niet bang is om net zoals Jeroen geschorst te worden liet hij ons het volgende weten: “Niet om arrogant te doen, maar dan zou ze zich nog meer in haar eigen vingers snijden. Iedereen heeft wel door dat de meeste mensen voor mij de shows bezoeken!”

Op de vraag wat hem op zaterdag 28 oktober te wachten staat moest hij ons antwoord schuldig blijven. “Ik heb nog niets mogen vernemen van mevrouw Eva Lynn. Maar je kunt ervan uit gaan dat ik er alles aan ga doen om mijn stempel op de show te drukken! Eva zal spoedig leren dat er met mij niet te spotten valt!”

Hopelijk kunnen wij u spoedig informeren over de plannen van Eva Lynn voor Kenzo Richards!

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss