DPW HIGH VOLTAGE 2018 - SANTOS VERSUS HUGO ATILLES

Tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive – afgelopen december – zou Santos het eigenlijk opnemen tegen Kenzo Richards. Echter had Algemeen Manager Eva Lynn iets heel anders in haar gedachte. Ze voegde eerst Daniel van Kuijk aan de wedstrijd toe om het een 2-tegen-1 wedstrijd te maken.

Toen Kenzo toch de overhand bleek te behouden greep ze weer in. Ze voegde ook Carlos Roberto toe aan de wedstrijd waardoor de wedstrijd verder ging als een 3-tegen-1 wedstrijd. Toen manager Christo Cohiba zich er ook nog eens mee ging bemoeien liep het helemaal uit de hand.

Danny Love en Axl Star kwamen Kenzo te hulp maar moesten al snel de onderspit delven. De persoon die wel het verschil wist te maken was echter Hugo Atilles. Hugo wist de aanvallers vervolgens de ring uit te werken.

Hierop besloot Eva om de wedstrijd als een 4-tegen-4 eliminatie wedstrijd door te zetten. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Hugo Atilles die op het einde zowel Daniel van Kuijk als Santos wist te verslaan; nadat hij eerder al Christo Cohiba wist uit te schakelen.

Zoals al valt te verwachten is Santos niet blij met de gang van zaken. Santos vindt dat Hugo zich met zaken bemoeit waar hij niets mee te maken heeft. Ons Voorbeeld heeft dan ook bij onze Algemeen Manager het verzoek tot een wedstrijd tegen Hugo ingediend. En Eva heeft hier mee ingestemd.

Santos is er erg opgebrand om 2018 een stuk succesvoller te laten verlopen dan het afgelopen jaar en wilt met een overwinning op Hugo gelijk laten zien dat er weer rekening met hem moet worden gehouden.

De populaire Hugo Atilles kan met een overwinning op de voormalig tweevoudig Kampioen gelijk een grote stap naar een mogelijke titelwedstrijd zetten.

Zal Santos in staat zijn om Hugo Atilles te verslaan? Of weet Hugo wederom een grote overwinning te behalen door Santos te verslaan?

Kom het zaterdag 17 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

Kaarten zijn te bestellen in onze webshop of via de onderstaande knop! 

Ticket Banner 1

  • Show Datum: zaterdag, 17 februari 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss