DPW REVENGE 2018 – KENZO RICHARDS VERSUS JIMMY GAVROCHE

Jimmy Gavroche is bezig met een queeste om de Nederlandse fans voor zich te winnen. De Fransman heeft zich het doel gesteld om uit te groeien tot de meest populaire worstelaar van Nederland.

Echter hebben de Nederlandse fans nog niet echt enthousiast gereageerd op de mentaliteitsverandering van de Fransman. Ze zijn nog lang niet vergeten wat hij de afgelopen jaren op zijn kerfstok heeft gehad.

Tijdens zijn wedstrijd tegen de debuterende Nick Lux bleek al snel dat de fans veel moeite hebben om zich achter de Franse Kampioen te scharen. En er werd zelfs gejuicht toen de debutant de winst wist te behalen.

Maar Gavroche heeft zich voorgenomen om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Hij is van mening dat hij nu de perfecte manier heeft gevonden om de fans voor zich te winnen! Hij heeft namelijk de meest populaire worstelaar van Nederland uitgedaagd tot een wedstrijd!

De Fransman gaat het op 7 april opnemen tegen niemand minder dan Kenzo Richards!

De 2017 Leos van Elk Memorial Battle Royal winnaar was de afgelopen show afwezig doordat hij in het buitenland actief was, maar tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge zal hij weer aanwezig zijn.

Zal Jimmy Gavroche in staat zijn om de fans voor zich te winnen door het tegen Kenzo op te nemen? Of zullen de fans massaal achter Kenzo blijven staan?

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss