DPW REVENGE 18 – NICK LUX VERSUS HUGO ATILLES

Hugo Atilles is 2018 begonnen zoals hij 2017 wist af te sluiten. Was hij tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive nog de persoon die, als enige overgebleven lid van zijn team, de overwinning wist te behalen in een eliminatie wedstrijd. Afgelopen februari wist hij daar een grote overwinning op Santos aan toe te voegen. Ondertussen lijken alle ogen gericht op de onvoorspelbare Hugo Atilles en staan de Fans massaal achter hem.

Iemand die de harten van de Fans nog niet heeft weten te veroveren is nieuwkomer Nick Lux. De Lone Wolf mag zich dan een worstelveteraan noemen maar voor de meeste DPW Fans is hij nog een grote onbekende. Tijdens zijn debuut afgelopen februari wist hij gelijk een grote overwinning te scoren door Fransman Jimmy Gavroche te verslaan.

Algemeen Manager Eva Lynn heeft nu besloten dat Hugo Atilles het tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge – op zaterdag 7 april aanstaande – zal gaan opnemen tegen Nick Lux!

Het zal de eerste keer zijn dat ze elkaar treffen in de Dutch Pro Wrestling ring maar Hugo Atilles en Nick Lux zijn geen onbekende voor elkaar. Het gerucht gaat dat de Lone Wolf al een tijd lang uitkijkt naar een wedstrijd tegen Hugo. Ook gaan er stemmen dat Lux eigenlijk best wel jaloers is op het succes van Hugo en zijn populariteit.

Zal Hugo Atilles de overwinning op Nick Lux weten te behalen en daarmee zijn overwinningsreeks verlengen? Of zal Nick Lux in staat zijn om zijn om ongeslagen te blijven binnen Dutch Pro Wrestling?

Kom het zaterdag 7 april aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge!

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss