DPW BATTLEFRONT - LONG & THICK VERSUS SOLDIERS OF FORTUNE

Sinds de bekendmaking dat 7-voudig tag team kampioen Sean Lucas en Andrei Ivanov – samen bekend als de Soldiers Of Fortune – op 23 juni aanstaande hun Dutch Pro Wrestling debuut zullen gaan maken heerst er maar één vraag: tegen wie zullen ze het gaan opnemen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront?

Eva Lynn had eerst het team bestaande uit Daniel van Kuijk en Carlos Roberto in haar gedachte als tegenstanders. Maar “Ons Nieuwe Voorbeeld” heeft de Algemeen Manager laten weten dat hij die dag andere plannen heeft. Hij ligt dan namelijk op strand van een lekkere cocktail te genieten en zal niet aanwezig zijn tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront. Daniel liet Eva weten dat de DPW Fans hem niet waarderen zoals hij verdiend, en ze nu zal straffen door niet aanwezig te zijn!

Eva verschoof toen haar aandacht aan het team bestaande uit voormalig Kampioen Trouble Maker en zijn manager en tag team partner Christo Cohiba. Dit nieuw tag team wist afgelopen show samen het gelegenheidsduo bestaande uit Kampioen Max Damon en Axl Star te verslaan. Cohiba heeft namens zijn cliënt echter aangegeven dat ze nog niet klaar zijn met Axl Star en ze liever hun aandacht op hem richten.

Uiteindelijk heeft Eva besloten dat Soldiers Of Fortune het op 23 juni aanstaande zal gaan opnemen tegen de bekendste tag team van Nederland: Long & Thick! De gebroeders van Kunder vormen al een tag team sinds mensenheugenis en zal het nu gaan opnemen tegen de strijdkrachten van Soldiers Of Fortune.

Eigenlijk was Eva Lynn helemaal niet van plan om deze wedstrijd nu al weg te geven. Ze had deze wedstrijd graag tot een later tijdstip bewaard, want ze is van mening dat het op dit moment de ultieme tag team wedstrijd binnen Dutch Pro Wrestling is! Een wedstrijd die elke zelf respecterende Nederlandse worstelfan live gezien moet hebben!

Zal Soldiers Of Fortune hun Dutch Pro Wrestling debuut extra glans geven door van de veteranen Bas en Mot van Kunder te winnen? Of zal de jarenlange ervaring van Bas en Mot een rol spelen tijdens de wedstrijd en weten de broers het debuut van Sean Lucas en Andrei Ivanov te dwarsbomen?

Kom het zaterdag 23 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 23 juni 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss