DPW X: KENZO RICHARDS

Uiteraard zal grote publieksheld Kenzo Richards op zaterdag 29 september aanstaande aanwezig zijn tijdens DPW X. Onze allereerste Kampioen is net terug van een tournee in Japan nadat hij eerder dit jaar al actief is geweest in landen als Frankrijk, België en Italië.

Afgelopen show deed Kenzo nog een gooi naar de Europese Titel van Emil Sitoci maar hij was niet instaat om de Titel terug te winnen van zijn grote rivaal.

Kenzo, die sinds 2003 actief in de ring is na eerst naam te hebben gemaakt als Judoka, behoort al jaren tot de top van de Nederlandse worstelaars en heeft de ring gedeeld met grote namen als de Rhyno, Rob Van Dam, D’Lo Brown en Bully Ray.

Naast dat hij de aller eerste Dutch Heavyweight Champion was, was hij ook de laatste Kampioen bij Dutch Championship Wrestling en wist hij afgelopen december de 2017 editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal te winnen. Daarnaast wist hij Titel in Frankrijk en Italië te winnen.

Naast aartsrivaal Emil Sitoci heeft Kenzo ook langlopende vetes uitgevochten met Santos en Mark Kodiak.

De Dutch Fighting Machine is razend populair onder de DPW Fans mede dankzij zijn vernietigende Chops. De harde klappen op de borst heeft al menig tegenstander langdurige blauwe plekken bezorgt.

Op DPW X – op zaterdag 29 september aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland, wacht Kenzo zijn volgende uitdaging! Eva Lynn schijnt een verrassende tegenstander voor Kenzo in petto te hebben, maar zijn identiteit houdt ze nog even voor zich!

Titels Gewonnen: Dutch Heavyweight Championship (DPW); DCW Championship; APC Championship (Frankrijk); PWE Championship (Italië); Eurostars European Championship

Grootste Rivalen: Emil Sitoci, Santos, Mark Kodiak

Bekende Tegenstanders: Rhyno, Rob Van Dam, D’Lo Brown, Bully Ray, Chris Masters, Johnny Moss, Bad Bones, Paul London, Joe E. Legend, Bram, Sam Gradwell, Alex Cyanide

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss