DPW X UPDATE: EMIL SITOCI VERSUS BRAM

Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront werd Emil Sitoci na zijn wedstrijd tegen Kenzo Richards onaangenaam verrast door een videoboodschap. De video kondigde aan dat de voormalig Utopia inwoner het tijdens DPW X, op zaterdag 29 september aanstaande, zal gaan opnemen tegen voormalig Impact Wrestling Superster Bram!

De voormalig King Of The Mountain zal een nieuwe uitdaging vormen voor de voormalig Dutch Heavyweight Champion. De huidige Europese Kampioen zal vol aan de bak moeten om de overwinning op zijn Britse tegenstander te behalen. Bram is bijna 10 centimeter groter, en bijna 15 kilo zwaarder dan Sitoci.

Natuurlijk zal Sitoci zich niet zomaar gewonnen geven. Na eerder de ring te hebben gedeeld met Shelton Benjamin en imposante overwinningen op Jushin “Thunder” Liger en de “Japanese Buzzsaw” Tajiri te hebben behaald kijkt hij altijd uit naar een nieuwe uitdaging.

Zal Emil Sitoci de wedstrijd naar zijn hand weten te zetten en de overwinning behalen? Of weet Bram zijn tegenstander te verslaan en gaat hij met de overwinning op zak terug naar Engeland?

Kom het zaterdag 29 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens DPW X, wanneer wij onze 10-jarig bestaan vieren! DPW X vindt plaats in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten zijn nu te koop via onze webshop: http://www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss