DPW X - DREAM MATCH - KENZO RICHARDS VERSUS JURN SIMMONS – FIRST TIME EVER!

Eerder is al aangekondigd dat voormalig Utopia-Inwoner Emil Sitoci het op zaterdag 29 september aanstaande – tijdens DPW X – het zal gaan opnemen tegen voormalig Impact Wrestling Superster Bram. En dat de carrière van Mark Kodiak en Eva Lynn op het spel staan als de Grizzly Renegade het gaat opnemen tegen Michael Dante in een No Holds Barred Match!

Nu de mogelijkheid bestaat dat de einde van haar carrière als Algemeen Manager voor de boeg staat lijkt Eva er alles aan te doen om de sympathie van de DPW Fans te winnen tijdens DPW X. Liet ze eerder al weten dat ze voormalig meervoudig Kampioen JURN SIMMONS had gecontracteerd. Nu heeft ze laten weten tegen wie de Fries het zal gaan opnemen.

Tijdens DPW X zal er namelijk een ware droomwedstrijd gaan plaatsvinden tussen de Marquee Player en niemand minder dan de Dutch Fighting Machine himself: KENZO RICHARDS!

Onze Algemeen Manager is behoorlijk in haar nopjes dat ze deze wedstrijd heeft kunnen regelen en nu aan de Fans kan onthullen.

De vraag is nu wie er met de overwinning naar huis gaat op 29 september aanstaande. Zal Jurn Simmons zijn DPW debuut extra glans geven door de overwinning te behalen? Of weet de Sensei Of Chops dankzij de steun van het publiek de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 29 september aanstaande zelf live aanschouwen tijdens DPW X in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss