DPW X: NICK LUX

De nog ongeslagen Nick Lux mag dan nog niet zo lang de DPW-ring onveilig maken toch draait de Amsterdammer ondertussen alweer meer dan 10 jaar lang mee. Hij debuteerde in 2007 als de gemaskerde Ace Vicious en bouwde over de jaren heen een reputatie op als een geduchte tegenstander die zich niet zomaar gewonnen geeft.

Samen met voormalig Tag Team Partner Sheik Al Aziz maakte hij de ring in Nederland en België onveilig en wisten ze zich te kronen tot Hybrid Pro Wrestling (HPW) Dutch Tag Team Champions. Titels die ze zouden samenvoegen met de Flemish Wrestling Force (FWF) Tag Team Titels tot de Benelux Tag Team Titels.

Ook vormde hij het succesvolle tag team Pengelux samen met Lloyd Pengel. En ook deze combinatie was goed voor goud. Samen wisten ze de Pro Wrestling Holland (PWH) Tag Team Titels te winnen.

Zijn grootste singles succes tot op heden is het winnen van de Belgische Pro Wrestling Allstars (PWA) Daredevil Titel in 2014.

Naast in Nederland en België is Nick Lux ook actief geweest in Denemarken, Amerika, Engeland, Italië, Hongarije en Duitsland.

Eva Lynn heeft nog niet bekend gemaakt tegen wie Nick Lux het tijdens DPW X zal gaan opnemen. Maar de Lone Wolf maakt er geen geheim van dat hij van mening is dat hij door zijn ongeslagen reeks in zijn ogen best wel een belangrijke uitdager voor de Dutch Heavyweight Titel zou moeten zijn.

Tegen wie zal Nick Lux het 29 september aanstaande gaan opnemen? En weet hij zijn ongeslagen reeks voort te zetten? Kom het zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland, Rotterdam.

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 UUR
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss