DPW X: WARRIORS OF THE WORLD

Na de al eerder aangekondigde Dutch Pro Wrestling debuut van voormalig Impact Superster BRAM en de Italiaanse Kampioen Fabio Ferrari kunnen we nu aankondigen dat de Belgische Tag Team Kampioenen The Warriors Of The World hun debuut zullen maken tijdens DPW X op zaterdag 29 september aanstaande.

Het team bestaande uit Belgische worstelveteraan Rob Raw en zijn protegé Rex Rage vormen al sinds 2014 een succesvol team. Het team wat vroeger bekend was onder de naam Raw Rage wisten samen al tot twee keer toe de Pro Wrestling Allstars (PWA) Tag Team Championship te winnen.

Rob Raw is de veteraan van zijn team. Hij begon zijn worstel carrière in 2004. Wat niet algemeen bekend is, is dat hij in het begin van zijn carrière training heeft gehad van Mark Kodiak en Santos. Rob Raw is naast een succesvolle worstelaar ook de drijvende kracht achter de Flemish Wrestling Force (FWF). Hij is ook een voormalig viervoudig FWF Champion. Zowel Rob als zijn partner Rex zijn beide voormalig FWF Tag Team Champions, alleen hebben ze deze titel tot op heden nog niet samen gewonnen.

Rob Raw heeft in zijn carrière in Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Duitsland, Finland, Frankrijk, Spanje, Italië, Japan en Amerika geworsteld. En heeft de ring gedeeld met Bas en Mot van Kunder, Sean Lucas, Michael Dante, Nick Lux, Emil Sitoci en Steve Taurus. Ook heeft hij in Japan tegen Tajiri geworsteld.

Waar Rob Raw eerder dit jaar heeft aangegeven dat hij aan zijn nadagen als actieve worstelaar is begonnen, daar is zijn tag team partner Rex Rage bezig zijn reputatie binnen Europa op te bouwen. Zo is hij al een aantal keer in Duitsland en Hongarije actief geweest. Ook is hij een voormalig FWF Flemish Champion en voormalig PWA European Champion. Hij heeft de ring ondertussen gedeeld met Johnny Evers, Sean Lucas, Andrei Ivanov en Rami Romeo.

Op zaterdag 29 september aanstaande zullen de Belgische Kampioenen hun Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken en hun aankomende tegenstanders kunnen alvast hun borst gaan natmaken want Rob Raw en Rex Rage zijn van plan om een verplettende indruk achter te laten op de in bloei zijnde DPW Tag Team Scene.

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss