DPW X – MAX DAMON VERSUS FABIO FERRARI – TITLE MATCH

Dutch Heavyweight Champion Max Damon heeft van Algemeen Manager Eva Lynn te horen gekregen tegen wie hij tijdens DPW X – op zaterdag 29 september aanstaande – zijn Ultieme Bling moet verdedigen. Eva Lynn heeft de Italiaan Fabio Ferrari naar voren geschoven als de volgende uitdager voor de Kampioen.

Max Damon is geen onbekende met buitenlandse tegenstanders en uitdagers. Zo heeft hij jaren geleden al de ring gedeeld met huidige NXT UK Superstar El Ligero, en wist hij een paar jaar geleden met succes zijn Titel te verdedigen tegen onder andere Neville.

Maar de King Of Bling mag zijn tegenstander zeker niet onderschatten. De meervoudig Italiaanse Kampioen wist in het verleden al Titels te winnen in Duitsland en Zwitserland en zou maar al te graag ook Nederland aan zijn lijstje toevoegen.

Max is ondertussen bezig met een indrukwekkende reeks aan overwinningen. De laatste keer dat hij een singles match verloor dateert alweer van 27 januari 2017!

Zal Max Damon in staat zijn om met succes zijn Titel te verdedigen tegen zijn Italiaanse uitdager - of zal Fabio Ferrari – waarschijnlijk tot genoegen van Eva Lynn – de King Of Bling van zijn troon weten te stoten en er met de Titel vandoor te gaan richting Italië?

Kom het zaterdag 29 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens DPW X in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss