DPW X – HUGO ATILLES:

Tijdens de 2013 editie van High Voltage gebeurde er iets wat eigenlijk niemand voor mogelijk had gehouden. Een fan verliet zijn zitplaats en betrad tijdens een wedstrijd de ring om een van de worstelaars aan te vallen. De overige fans keken vol ongeloof toe hoe de fan vervolgens door de bewaking werd afgevoerd.

De wedstrijd tussen Johnny Evers en Sheik Al Aziz die op dat moment in een verhitte vete zaten werd herstart en eindigde met een overwinning voor de Arabier.

Een maand later tijdens de 2013 editie van High Voltage herhaalde het tafereel zich en toen werd duidelijk dat de fan helemaal geen fan was, maar de handlanger van Sheik Al Aziz die hem kwam versterken in zijn lopende vete met Johnny Evers.

En zo maakte Hugo Atilles op controversiële wijze zijn Dutch Pro Wrestling debuut.

Lage tijd maakte hij samen met zijn mentor het leven van de populaire Evers zeur maar nadat Sheik Al Aziz besloot met worstelen te stoppen verdween zijn pupil een tijdlang uit beeld. Om in 2015 terug te keren met Christo Cohiba als zijn manager.

Met Cohiba aan zijn zijde begon hij aan een succesvolle periode waarin hij in heel 2015 en 2016 onverslaanbaar bleek en wist hij de 2016 High Stakes Toernooi op zijn naam te schrijven!

Ondertussen begon Hugo steeds meer aan populariteit te winnen onder de fans iets wat zijn manager niet zinde. Cohiba richtte zijn aandacht steeds meer op zijn andere cliënt, Trouble Maker, en zorgde er voordat Hugo zijn High Stakes Koffer op het spel moest zetten tegen Trouble Maker.

Tot grote ongenoegen van de fans wist Trouble de koffer te veroveren van Hugo en verzilverde vervolgens succesvol het contract voor een titelwedstrijd en werd de nieuwe Kampioen.

Hugo Atilles staat tegenwoordig op zijn eigen benen en is een van de meest populaire Dutch Superstars Of Wrestling!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss