DPW X: NICK LUX VERSUS DEL CANO – INTERNATIONAL SHOWDOWN

Sinds zijn Dutch Pro Wrestling debuut eerder dit jaar heeft Nick Lux alleen nog maar successen behaald. Fransman Jimmy Gavroche werd als eerste verslagen waarna Hugo Atilles het volgende slachtoffer van de Lone Wolf werd.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront moest Engelsman Mil Martinez Jr. zijn meerdere erkennen in Nick Lux.

Ondanks al deze overwinning loopt Nick Lux niet naast zijn schoenen want hij weet dat de mogelijkheid altijd bestaat dat er een tegenstander op zijn pad kruist die het wel lukt om hem te verslaan.

De volgende kandidaat die gaat proberen om de Lone Wolf zijn eerste DPW nederlaag toe te brengen is de Australische Luchadore Del Cano.

De gemaskerde Del Cano is op dit moment druk bezig met een tournee door Europa waarbij hij al heeft geworsteld in Denemarken en Duitsland. En op zaterdag 29 september aanstaande zal hij zijn Nederlands worsteldebuut gaan maken tijdens DPW X.

En Algemeen Manager Eva Lynn heeft bepaald dat hij het aanstaande zaterdag zal gaan opnemen tegen een man die vroeger ook onder een masker worstelde: Nick Lux!

Zal Nick Lux de wedstrijd weten te winnen en zijn ongeslagen reeks weten voort te zetten? Of zal Del Cano de Lone Wolf zijn eerste nederlaag weten toe te brengen?

Kom het aanstaande zaterdag – 29 september – zelf aanschouwen tijdens DPW X in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss