RAMPAGE RUMBLE ENTRANT # 6: CHRISTO COHIBA IS READY TO RUMBLE!

CHRISTO COHIBA is behoorlijk in zijn nopjes. Niet zo zeer omdat hij door ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN is geselecteerd als deelnemer aan de RAMPAGE RUMBLE! Nee, de manager van TROUBLE MAKER heeft de afgelopen periode de tijd genomen om te onderhandelen met een nieuw client.

De geniepige manager wil nog niet bekend maken welke worstelaar hij heeft getekend. “Laat iedereen maar een paar dagen zweten en afvragen welke brute kracht zich bij mij heeft aangesloten! Want ik ben ervan overtuigd dat ik in staat ben om deze ongeslepen diamant naar de top te brengen, zoals ik ook met Trouble Maker heb gedaan!”

“En daarnaast weet ik ook zeker dat mijn nieuwe client voor extra bescherming zal zorgen zodat ik niet meer word aangevallen door kabouters!”

Wij hopen binnenkort de identiteit te kunnen onthullen van de nieuwe client van Christo Cohiba.

Zal Christo Cohiba tot iedereens verbazing in staat zijn dankzij de hulp van Trouble Maker en zijn nieuwe client de Rampage Rumble te winnen?

Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens WRESTLING RAMPAGE! Kaarten zijn nu te koop via onze webshop:

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss