WRESTLING RAMPAGE UPDATE: KENZO RICHARDS VERSUS AARON ACHILLES

Afgelopen zaterdag kondigde we al aan dat ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN in haar zoektocht naar nieuw worsteltalent de Belgische krachtpatser AARON ACHILLES had gecontracteerd om op ZATERDAG 30 MAART AANSTAANDE zijn DUTCH PRO WRESTLING debuut te maken tijdens WRESTLING RAMPAGE!

We kondigde ook al aan dat we vandaag bekend zouden maken tegen wie hij het zal gaan opnemen tijdens zijn debuutwedstrijd! Aaron Achilles kan zijn gespierde borst alvast gaan natmaken want hij zal niemand minder dan de SENSEI OF CHOPS in de ring tegenover zich treffen!

KENZO RICHARDS versloeg tijdens High Voltage nog zowel EMIL SITOCI als JURN SIMMONS in een triple threat wedstrijd. Tijdens Wrestling Rampage zal de DUTCH FIGHTING MACHINE het moeten opnemen tegen de getalenteerde Belgische worstelaar die maar al te graag zijn naam wilt vestigen!

En hoe kan je een grotere impact maken dan in je debuut wedstrijd te winnen van de voormalige Dutch Heavyweight Champion?

Zal Aaron Achilles zijn debuut extra glans weten te geven door misschien wel zijn grootste overwinning in zijn carrière te behalen? Of zal Kenzo Richards zijn tegenstander op een flink aantal CHOPS weten te trakteren en met het verlies op zak terug richting Brussel sturen?

Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten voor WRESTLING RAMPAGE zijn te koop via onze webshop:

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss