DPW CHAMPIONSHIP : MICHAEL DANTE VERSUS JOHNNY EVERS

Mark Kodiak mag dan nu meer dan ooit een dreiging vormen voor Kampioen Michael Dante sinds hij tijdens Battlefront zich de High Stakes Koffer wist toe te eigenen. Maar Algemeen Manager Eva Lynn lijkt ervoor te hebben gekozen om de Grizzly Renegade zo veel mogelijk te negeren en haar eigen weg te vervolgen.

Daarom heeft ze nu ook bepaald dat Dante tijdens Battlefront gewoon zijn Titel op het spel moet gaan zetten, tegen een verrassende tegenstander. Eva Lynn heeft namelijk in niemand minder dan Johnny Evers de volgende uitdager voor de Dutch Heavyweight Championship gevonden!

De populaire Johnny Evers is sinds zijn terugkeer naar de ring begin dit jaar nog ongeslagen in Dutch Pro Wrestling. Waardoor hij nu bovenaan de uitdagerslijst is beland.

Het zal pas de derde keer in zijn DPW-carrière zijn dat Evers de kans krijgt om een tegen een de titel te winnen. In 2011 kreeg hij een kans tegen toenmalig Kampioen Max Damon. En in 2013 mocht hij het nog een keer proberen tegen toenmalig Kampioen Santos. Beide keren wist hij echter de titel niet te winnen.

Daar waar menig DPW Fan zou verwachten dat Eva haar Kampioen Dante in bescherming zou nemen mag hij tijdens Summer Showdown toch vol aan de bak als hij tegen Evers de ring in stapt. Want de populaire Brabander zou niets willen dan met de titel in zijn bezit de ring verlaten.

Echter zal de uitdager er wel voor moeten waken dat kwelgeest Ærion hem de weg naar de titel niet zal versperren. En Eva zal ongetwijfeld haar Empire ook wel achter de hand houden mocht het dreigen mis te lopen.

Zal Johnny Evers Summer Showdown als nieuwe Kampioen weten af te sluiten? Of zal Michael Dante de titel weten te behouden?

Kom het zaterdag 31 augustus aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Bestel je kaarten via onze webshop: http://www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss