DPW CONFLICT - TAG TEAM ACTION – ORIGINAL ZER010 REUNITES TO TAKE ON SOLDIERS OF FORTUNE

Tijdens Summer Showdown nam Soldiers Of Fortune-lid Sean Lucas het op tegen Max Damon. Ondanks dat beide veteranen binnen de Nederlandse worstelwereld genoemd mogen worden was het pas de eerste keer dat ze elkaar een-tegen-een in de ring tegen kwamen.

In het begin van de wedstrijd besloot de scheidsrechter om Andrei Ivanov weg te sturen omdat hij zich met de wedstrijd probeerde te bemoeien. Zonder de steun van zijn tag team partner moest Sean Lucas zich gewonnen geven nadat hij slachtoffer werd van een Bling Factor.

Lang kon de King Of Bling niet van zijn overwinning genieten wat Andrei Ivanov keerde snel terug en besloot samen met Sean Lucas Max Damon aan te vallen. Gelukkig voor Max kwam er al snel hulp. Santos kwam naar de ring gestormd en wist samen met Max de leden van Soldiers Of Fortune de ring uit te blazen.

Sean Lucas en Andrei Ivanov besloten vervolgens de aftocht te blazen terwijl in de ring Santos de microfoon nam en Max het voorstel deed om de volgende keer samen ten strijde te trekken tegen de soldaten. Max accepteerde de uitnodiging waardoor voor het eerst sinds drie jaar tijd de oprichters van ZER010 samen als tag team in de ring actief zullen zijn.

Waar Max en Santos weer op dezelfde lijn lijken te zitten is dat niet het geval bij hun aankomende tegenstanders. Ondanks het feit dat Sean Lucas en Andrei Ivanov op momenten elkaars bloed wel kunnen drinken heeft Algemeen Manager Eva Lynn hen als een ware Generaal haar troepen de opdracht gegeven er voor te zorgen dat op 26 oktober aanstaande de neuzen dezelfde kant opstaan. Want Eva verwacht een overwinning voor haar manschappen!

Zullen Max en Santos zoals vanouds de wedstrijd naar hun hand weten te zetten? Of zullen Lucas en Ivanov hun meningsverschillen in opdracht van Eva opzij weten te zetten om de overwinning binnen te slepen?

Kom het zaterdag 26 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog kaarten via onze webshop www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 26 oktober 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss