FIGHT 2 SURVIVE 2019 - AXL STAR versus AARON ACHILLES

Afgelopen december wist Axl Star de 2018 editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal op zijn naam te zetten en niets leek hem in de weg te staan om van 2019 het jaar te maken waarin hij de stap naar de top zou zetten. Echter is 2019 uitgedraaid op een grote teleurstelling waarin hij meer heeft verloren dan gewonnen.

Tijdens Conflict was het Trouble Maker, die met hulp van zijn manager Christo Cohiba met het verlies naar huis stuurde. Echter wist de Rockster tijdens Superslam wel de overwinning binnen te slepen toen Ærion, met een klein beetje hulp van Johnny Evers, werd verslagen. Axl Star hoopt nu dat deze overwinning het begin is van de ommekeer.

Zijn aankomende tegenstander Aaron Achilles heeft juist een uitstekende jaar achter de rug met een overwinningen op Max Damon en Kenzo Richards werd zelfs twee keer verslagen! Alleen van Santos werd verloren maar dit kwam door toedoen van de Dutch Fighting Machine.

Menig DPW Fan zien in de aanstormde Belg een belangrijke kandidaat voor een titelwedstrijd in de nabije toekomst; en hij kan nog wel eens een grote dreiging gaan vormen voor de titel van Kampioen Mark Kodiak.

De belangen van de wedstrijd zijn dus dan ook enorm. Als Axl Star de overwinning weet te behalen ziet het er naar uit dat hij eindelijk de weg naar de top weer is ingeslagen. En als Aaron Achilles de overwinning weet te behalen kan hij wel eens de top uitdager voor de Dutch Heavyweight Championship in 2020 worden

Axl Star zal echter niet alleen op zijn hoede moeten zijn met betrekking tot zijn tegenstander maar moet ook vrezen voor de bemoeienis van Alyssa die als een ware stalker hem keer op keer lastigvalt.

Zal Axl Star het jaar met de overwinning afsluiten? Of weet Aaron Achilles de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 14 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss