FIGHT 2 SURVIVE 2019 - KODIAK’S RESISTANCE VERSUS EVA’S EMPIRE – TAG TEAM ELIMINATION MATCH

Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict wist Mark Kodiak Kampioen Michael Dante te onttronen en de Dutch Heavyweight Championship voor de tweede keer in zijn carrière te winnen. Na de wedstrijd daagde de nieuwe Kampioen Algemeen Manager – die door vakantie afwezig was – uit tot een wedstrijd tijdens Fight 2 Survive 2019 op zaterdag 14 december aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam).

Kodiak zet zijn nieuwgewonnen Titel en zijn carrière op het spel als Eva ook haar baan als Algemeen Manager op het spel zet. Het enige wat ze hoeft te doen is de wedstrijd accepteren zodat haar team voor haar kan gaan strijden tijdens de 2019 worstelseizoen finale.

Eva Lynn heeft lang op een reactie laten wachten maar heeft nu eindelijk toch besloten om in te stemmen met de uitdaging waardoor de wedstrijd nu officieel is.

Michael Dante, Trouble Maker, Sean Lucas en Andrei Ivanov zullen namens Eva Lynn de strijd aangaan tegen het team bestaande uit Mark Kodiak, Max Damon, Santos en Johnny Evers! In een 4 tegen 4 tag team eliminatie wedstrijd!

Als de laatste bel heeft geluid zal of Mark Kodiak zijn worstelschoenen aan de wilgen moeten hangen; of Eva Lynn kan haar kantoor gaan leegruimen!

Zal het leger van Eva’s Empire in staat zijn om de wedstrijd te winnen en de baan van Eva veilig te stellen? Of weet de Grizzly Renegade en zijn strijdmakkers de wedstrijd te winnen waardoor Eva een bezoek kan gaan brengen aan het UWV?

Kom het zaterdag 14 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en wees zelf live toeschouwer bij de ontknoping van deze langlopende vete! Kaarten zijn te bestellen via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss