FIGHT 2 SURVIVE 2019 - NICK LUX VERSUS KENZO RICHARDS

Sinds zijn debuut in februari 2017 is de grofgebekte Amsterdammer Nick Lux ongeslagen in de Dutch Pro Wrestling ring. Zowel in een-tegen-een wedstrijden, als in tag teamwedstrijden met zijn Rotterdamse tag team partner Daniel van Kuijk, heeft nog niemand hem kunnen verslaan.

Na zijn laatste twee overwinningen heeft de brutale Mokumer meerdere malen bij Algemeen Manager Eva Lynn aangegeven dat hij graag een titelwedstrijd zou willen krijgen.

Naar eigen zeggen zou zijn ongeslagen status daar toe wel recht geven. Maar Eva weigert tot op heden gehoor te geven aan de smeekbede van Nick Lux.

Met zijn recente overwinningen – Joel Vox werd tijdens Conflict in recordtijd verslagen en tijdens Superslam wist Lux voormalig tweevoudig Kampioen Max Damon te verslaan – nog vers in het geheugen heeft hij er maar voor gekozen om het heft in eigen hand te nemen.

Nick Lux heeft namelijk de stoute schoenen aangetrokken en niemand minder dan Kenzo Richards uitgedaagd tot een wedstrijd tijdens Fight 2 Survive op zaterdag 14 december aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam).

Aan de ene kant lijkt het een hele moedige uitdaging, want er zijn maar weinig mensen die vrijwillig de ring in willen stappen met de Dutch Fighting Machine. Aan de andere kant kan arrogant blaaskaak ook bloed ruiken, want de afgelopen maanden heeft Kenzo een aantal gevoelige nederlagen geleden in de DPW-ring.

De vraag is dus of Nick Lux hier van gebruik gaat maken? Of zal Kenzo juist nu extra gebrand zijn om de overwinning te pakken?

Zal Nick Lux in staat zijn om zijn overwinningsreeks te verlegen als hij het tegen Kenzo gaat opnemen? Of weet Kenzo met zijn vernietigende Chops een einde te maken aan het succesverhaal van Nick Lux?

Kom het zaterdag 14 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss