HIGH VOLTAGE 2020 - FATAL FOUR WAY

Nog iets meer dan een week en dan is het alweer tijd voor de 2020 editie van High Voltage in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Tijdens de show zullen vier worstelaars met elkaar de strijd aangaan en slechts één zal de ring als overwinnaar verlaten in de Fatal Four Way wedstrijd!

De volgende vier deelnemers zijn geselecteerd voor de wedstrijd:

“THE NOTORIOUS KID” MBM

De Belgische worstelaar is nog maar kort actief binnen Dutch Pro Wrestling maar heeft ondertussen een goede indruk achter gelaten bij de DPW Fans; zeker na zijn overtuigende overwinning op Daniel van Kuijk tijdens Fight 2 Survive.

“THE ARTIST” ÆRION

Ook Ærion is nog niet zo lang actief in de ring maar heeft zich ondertussen al aardig weten op te werken tot een van de meest vergruisde worstelaars binnen DPW dankzij zijn arrogante houding en aanvallen op Johnny Evers.

“THE KING OF BLING” MAX DAMON

De voormalig tweevoudig Dutch Heavyweight Champion is altijd een geduchte tegenstander en wilt zich maar al te graag weer in de kijker spelen als potentiële nieuwe uitdager voor de Titel.

‘DYNOMITE SOUL” ERIC WALKER

De Amerikaanse worstelaar Eric Walker zal zijn Nederlands worsteldebuut gaan maken op 1 februari aanstaande en is duidelijk de grote onbekende binnen de wedstrijd. Zal hij hier van gebruik kunnen maken om de overwinning te behalen?

De eerste deelnemer die een van zijn tegenstanders doormiddel van pinfall of opgave weet te verslaan zal tot overwinnaar worden uitgeroepen!

Wie zal als winnaar de ring verlaten? Kom het zaterdag 1 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens High Voltage 2020 in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop en wees live getuigen van de actie!

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss