DUTCH WRESTLING HALL OF FAME – CLASS OF ’22: RICK PETERS

Op onze laatste show tijdens de uitreiking van de 2022 Hall of Fame awards, kon Rick Peters vanwege een Corona quarantaine niet aanwezig zijn en daarmee niet zijn award in ontvangst nemen.
 
Wij vinden dat deze eervolle award zoveel mogelijk in persoon uitgereikt dient te worden en daarom hebben we besloten om aan Rick Peters op de aankomende show DPW Fully Charged, alsnog zijn Hall of Fame Class of '22 award uit te reiken.
 
Voor zijn verdiensten, inzet en motivatie, zowel als promoter en announcer bij Dutch Pro Wrestling nemen wij, Rick Peters op in de Dutch Wrestling Hall of Fame!
 
Rick is zeker geen onbekende in de wereld van Pro-Wrestling en maakte lange tijd deel uit van het team van Dutch Pro Wrestling.
 
Rick was de allereerste in Nederland, die het concept va de Supershow naar Nederland bracht. Als onderdeel van het DPW Team, brachten zij de grote shows met sterren zoals Kevin Nash, Rob van Dam, Rhyno, Al Snow, Scott Steiner, Million Dollarman, Terry Funk, Carlito, Chris Masters, Jushin Thunder Liger en nog vele andere grote namen, binnen het handbereik van de Nederlandse Worstel Fan.
 
Rick Peters pakte bij Dutch Pro Wrestling, tijdens een talent search, een keer de microfoon op en toen bleek dat hij zelf een enorm talent had en werd hij de vaste ring-announcer van DPW.
 
Wat Rick ook deed bij Dutch Pro Wrestling, promoten van de Supershows of het aankondigen van menig talent, hij deed het met het grootste plezier, voor de sport waar we allemaal van houden, Pro-Wrestling!
 
Rick Peters verdiend door zijn inzet, toewijding en bijdrage, een verdiende plek in de Dutch Wrestling Hall of Fame als onderdeel van de Class of ’22.
 
De Hall of Fame inductie wordt verzorgd door Mark Kodiak.
 
Kaartjes zijn eenvoudig te bestellen via onze website en ticketshop en zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
 
DPW Fully Charged 2023 op Zaterdag 22 april 2023
De Hoekstee, Hoek van Holland
Aanvang show 19:30 uur, zaal open 19:00 uur
 
Kaarten via www.dpwshop.nl
  • Show Datum: zaterdag, 22 april 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss