DPW FULLY CHARGED - DUTCH CHAMPIONSHIP - BERNARD VANDAMME versus EMIL SITOCI - 15 MINUTES OF FAME MATCH

Bernard Vandamme is de nieuwe Nederlandse Kampioen, een titel die hij won op onze laatste show in een Fatal Four Way match.
 
In die wedstrijd zat ook Emil Sitoci, die afgelopen week Bernard beledigde en hem uitdaagde om zijn nieuw gewonnen titel opnieuw op het spel te zetten, omdat Emil vond dat hij geen eerlijk kans had gehad in die wedstrijd.
 
Emil drukte ergens op de juiste zere plaats en lokte een reactie van Bernard uit, die met een video reageerde op het geklaag van Emil. En wetende dat Bernard geen uitdaging uit de weg gaat, zoals een goede kampioen betaamt, accepteerde hij de uitdaging van Emil, maar.......
 
Niet zo maar een wedstrijd zei Bernard, jij krijgt je 15 minutes of fame die je zoekt in een zogenaamde door Bernard Vandamme bepaalde 15 minutes of fame match!
Een wedstrijd met op de klok letterlijk die 15 minuten en wie van hen twee, de meeste overwinningen op de ander kan scoren, die wint de wedstrijd en daarmee de titel!
 
Een zeer interessante stipulatie, waarin pinfalls en opgaves tellen als overwinningen.
 
Wie scoort de meeste overwinningen op 22 april aanstaande en wie kan zich na deze wedstrijd de Nederlandse Kampioen noemen.
Pakt Emil Sitoci zijn troon als DPW Kampioen terug of kan huidig kampioen Bernard Vandamme hem voor meerdere malen verslaan en geeft hij Emil zijn verdiende 15 minutes of shame!
We kunnen niet wachten!
 
Kaartjes zijn eenvoudig te bestellen via onze website en ticketshop en zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
 
DPW Fully Charged 2023 op Zaterdag 22 april 2023
De Hoekstee, Hoek van Holland
Aanvang show 19:30 uur, zaal open 19:00 uur
 
Kaarten via www.dpwshop.nl
  • Show Datum: zaterdag, 22 april 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss