DPW FULLY CHARGED - AXL STAR versus THIAGO MONTERO versus JONAS DECKRO!

Je hebt het misschien wel gemerkt, maar Steve Taurus vindt het ongelofelijk irritant als hij onderbroken wordt terwijl hij zijn taken als Commissioner uitvoert. Maar laat er nou net iemand zijn die de afgelopen tijd zeer druk bezig is geweest met zijn telefoon opblazen.
 
Die persoon?
 
Dat is Jonas Deckro. De Belgian Movie Star maakt tijdens Fully Charged zijn terugkeer naar DPW en laat geen moment onbenut om Steve eraan te herinneren dat zijn wedstrijd waardig moet zijn voor iemand van zijn stature. Nou Jonas, pas op waar je voor vraagt!
Als 2e deelnemer aan deze match heeft Steve namelijk Axl Star toegevoegd. De Rockstar heeft een goed 2022 achter de rug en probeert weer dichter bij een titelwedstrijd te komen. De Movie Star een toontje lager laten zingen ziet hij als een perfecte kans om zich verder in de spotlight die kant op te worstelen.
 
En als je nog meer star power wil hebben? Dan zorgt de Commissioner daar wel voor!
 
Want naast Axl Star is er ook de uit Frankrijk afkomstige Thiago Montero. Het vertrouwen spat er altijd vanaf bij deze self-proclaimed Suuuperstar, maar daardoor heeft hij het in eigen land vaak aan de stok met zijn medeworstelaars.
 
Eeeeeen... laten we het er maar op houden, dat er de verwachting niet hoog zijn, dat dat in Nederland echt anders uit gaat pakken.
 
Het is een internationale sterrenaffaire, maar slechts één van hen zal er met de overwinning vandoor kunnen gaan!
 
Kaartjes zijn eenvoudig te bestellen via onze website en ticketshop en zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
 
DPW Fully Charged 2023 op Zaterdag 22 april 2023
De Hoekstee, Hoek van Holland
Aanvang show 19:30 uur, zaal open 19:00 uur
 
Kaarten via www.dpwshop.nl
  • Show Datum: zaterdag, 22 april 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss