DUTCH TAG TEAM CHAMPIONSHIP TOERNOOI - THE HAVANA CLUB

Het team van de Havana Club bestaande uit Christo Cohiba en Carlos Roberto is het eerste team dat wij voor het tag team toernooi bekend maken.
Op de afgelopen show DPW Fully Charged, was het al duidelijk dat de Cubanen zich meteen rijk rekenden en er simpel vanuit ging dat zij deel gaan nemen aan dit toernooi. Sterker nog, Cohiba schoof zichzelf naar voren i.p.v. Richie Julio, omdat hij vond dat de sterkste personen van The Havana Club hier aan moesten deel nemen.
 
Richie kwam voor zichzelf op en had een andere boodschap voor zijn ex-Havana Club leden. Hij wil ook het tag team toernooi in, met een partner van zijn keuze!
Na een flinke mep naar het canvas door Carlos en de succeswensen van Cohiba, lieten zij Richie verslagen achter in de ring. Die boodschap was duidelijk!
 
The Havana Club, kan met de sluwheid van Cohiba en de brute kracht van Carlos, nog best ver komen in dit toernooi. Slinkse tactieken heeft hen al eerder winst opgeleverd en we vermoeden meer van die achterbakse plannen in dit toernooi.
Het Tag Team Toernooi gaat beginnen en wij kijken uit daar enorm naar uit!
 
In de aankomende week maken wij meer Tag Teams bekend via onze social media kanalen.
 
Heeft u al een favoriet?
 
DPW Powerslam belooft een mooie avond te worden met de start van dit prestigieuze Tag Team Toernooi en veel meer zal nog worden bekend gemaakt in de aankomende weken, voor weer een sfeervol en spectaculair worstelevenement!
Zorg dat u er bij bent!
 
DPW Powerslam wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 1 juli 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 01 juli 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss