DPW FIGHT 2 SURVIVE – JONAS DECKRO versus TOMAS WILLIAMS

 
'Red Kite' Tomas Williams heeft een zeer behoorlijk jaar achter de rug in Dutch pro Wrestling, met wedstrijden tegen Ærion tijdens Fully Charged en de Fatal Fourway tijdens Powerslam, die hij helaas beiden verloor.
Wel wist Williams de de winst te pakken tegen Cole Aiden en dat hoopt de Red kite uiteraard vast te houden. Zeker nu hij steeds populairder begint te worden en vaak mooie high flying actie laat zien, waarmee hij zijn bijnaam meer dan eer aandoet.
Maar zijn tegenstander tijdens Fight to Survive wil daar natuurlijk graag een stukje voor steken want niemand minder dan 'The Belgian Movie Star' Jonas Deckro keert terug naar Dutch pro Wrestling.
We zagen hem in actie tijdens Fully Charged waar hij deelnam aan de Four Way match die uiteindelijk werd gewonnen door Axl Star. Dat Deckro niet wist te winnen wil hij uiteraard graag revancheren en als Williams daar het slachtoffer van wordt, is hem om het even, als de camera en de spotlight maar op hem gericht zijn.
Deckro versus Williams: Lights, Camera and Action!
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss