DPW FIGHT 2 SURVIVE – NICOLAS KLEISER versus A-BUCK

De afgelopen weken hoort men onheilspellende geluiden vanuit de donkere hoeken van De Hoekstee. Weliswaar won Kleiser zijn Final Confrontation tegen de Troublemaker, maar omdat Alyssa versuft was van een Trouble Solver lukte het haar niet om hem aan haar collectie van poppetjes toe te voegen. Nu dat hoofdstuk gedwongen gesloten is, is het te merken dat ze groots wil uitpakken.
 
Op Summer Showdown stond A-Buck voor de 1e keer in 2023 in een DPW ring. Ondanks dat hij een duidelijke indruk achterliet (vraag dat maar aan Scotty Valentine), was hij het die uiteindelijk ten prooi viel aan een Brainbuster van Ærion.
Op Fight 2 Survive zullen deze twee titanen het tegen elkaar opnemen, maar dit zal niet de eerste keer zijn dat ‘het Monster’ en 'The Congolese Giant' elkaar tegenkomen.
 
Op Powerslam 2022 stonden de twee al face-to-face in een Battle Royal en dat leidde tot een grondig gevecht tussen hen. Schijnbaar ziet Alyssa nu haar kans schoon en heeft hem als target aangewezen. Maar in tegenstelling tot vorige show zal A-Buck zich deze wedstrijd maar op één tegenstander te hoeven richten.
 
Er is in ieder geval één ding zeker: Er gaan weer klappen vallen!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
 
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
 
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss