DPW FIGHT 2 SURVIVE – TROUBLEMAKER versus FABIO FERRARI

Troublemaker is aardig door de mangel gehaald in 2023. Zijn vete met Kleiser heeft de nodige sporen nagelaten, zowel fysiek als mentaal, en eindigde voor Troublemaker helaas ook niet in een overwinning.
 
Gelukkig kan hij na deze tegenslag de blik nu weer naar voren richten en zich gaan richten op zijn volgende tegenstander. En dat is niet zomaar iemand, Niemand minder dan Fabio Ferrari keert terug bij Dutch pro Wrestling.
 
De laatste keer dat we Fabio Ferrari samen met zijn vintage tennisracket bij Dutch Pro Wrestling zagen was in 2018 toen hij verloor hij van toenmalig Dutch Heavyweight Champion Max Damon tijdens het 10 jarig bestaan van Dutch Pro Wrestling.
 
Niet dat Fabio zich daarvoor hoeft te schamen overigens, want de Arrogante Italiaan heeft in zijn meer dan 20-jarige carrière de nodige prijzen en kampioenschappen bij elkaar geworsteld. Zo wist hij onder de naam Red Devil vijf keer de Italian Championship Wrestling titel te behalen en worstelde naast Nederland onder andere in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Pakistan en Ierland. Je kan dus stellen dan de prijzenkast in zijn riante Villa goed gevuld is.
 
Nu is Troublemaker inmiddels ook verzekerd van de veteranenstatus en gezien de staat van dienst van beide heren kan dit alleen maar spektakel op gaan leveren.
Wie gaat er vandoor met de winst? De ADHD Warrior of heeft het lid van de roemruchte Familia Ferrari een slinkse actie achter de backhand?
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
 
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss