DPW FIGHT 2 SURVIVE – KODIAK joins TEAM SANTOS!

Geheel onverwachts maakte Santos bij ons bekend, dat hij niemand minder dan Mark Kodiak heeft gevraagd om deel uit te maken van zijn team tijdens de Survivor Series match op Fight 2 Survive!
 
Santos en Kodiak zijn geen onbekenden van elkaar. Zij hebben samen getraind in Amerika en begonnen in het eerste uur van Nederlands worstelen. Meerdere keren hebben zij tegenover elkaar gestaan, waardoor deze twee elkaar van binnen en buiten kennen. Zij waren niet altijd de beste vrienden in de ring.
 
Ook kwamen zij elkaar tijdens de laatste wedstrijd op Summer Showdown weer tegen en dat bracht vervlogen tijden weer even terug.
Kodiak heeft het verzoek van Santos geaccepteerd, om nu eens aan de kant van zijn vroegere trainingsmaat te staan. Maar ook om wat tegenwicht te bieden tegen die tuin-schijnheiligen, zoals hij ze noemt.
 
Kunnen Santos en Kodiak wel samenwerken om Team Ærion te verslaan of blijkt dit een meesterzet en wordt er inderdaad een bom gegooid in de tuin van Cole Aiden?
Kom het LIVE aanschouwen met Survivor Series Wrestling Action op zaterdag 11 november!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
 
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss