DPW FIGHT 2 SURVIVE – LONG & THICK joins TEAM SANTOS!

Alsof het feest nog niet compleet is, valt de ene na de andere verrassing bij Team Santos in zijn zoektocht voor teamleden voor de Survivor Series Match op Fight 2 Survive!
 
Ook Bas en Mot van Kunder, de huidige Tag Team Kampioenen hebben zich aangesloten bij Team Santos. En daarmee is het team compleet!
 
Naast Mark Kodiak, zullen ook Bas & Mot, de strijd aan gaan met het team van Ærion, wat grotendeels uit de Garden of Aiden bestaat. En daar ligt nu juist de kennis van de flamboyante heren. Want zoals bekend hebben Long & Thick ook tegenover de Garden of Aiden gestaan in een halve finale om het Tag Team Kampioenschap. Die kennis is hopelijk een overwinning waard tijdens Fight 2 Survive!
 
Op papier is Team Santos een sterk team, maar hebben zij ook de tools om samen te kunnen werken en hun team aan een overwinning helpen.
 
Ærion is er nu helemaal op gebrand, om al deze heren hun pensioen in te helpen, want hij daagde er maar één uit, maar krijgt nu 4 veteranen voor het zelfde geld!
Becareful what you wish for, is het toch? Of heeft Ærion het licht van de Garden of Aiden gezien?
 
Kom het LIVE aanschouwen met Survivor Series Wrestling Action op zaterdag 11 november!
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
 
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss