DPW FULLY CHARGED – TAG TEAM CHAMPIONSHOP - BAS & MOT VAN KUNDER versus THE GARDEN OF AIDEN

Bas en Mot van Kunder zijn sinds Summer Showdown afgelopen jaar, als winnaars van het tag team title tournament, in het bezit van de Dutch Pro Wrestling Tag Team Championship!
 
Dat ging zeker niet zonder slag of stoot. In de halve finale werd de Garden of Aiden, door de broeders van Kunder verslagen. Maar na deze halve finale werden Bas en Mot getrakteerd op een pak slaag door Les Enfant Terribles en gingen de broers geblesseerd de finale in die avond! De Garden of Aiden bad voor een slechte afloop voor de van Kunders.
 
Helaas voor de Garden werden hun gebeden wederom niet verhoord en wonnen de extravagante Limburgers alsnog en werden de allereerste Dutch Pro Wrestling Tag Team Champions.
 
Dat dit een doorn in het oog van de Garden is, moge dus duidelijk zijn. Messias Cole Aiden en zijn volgelingen hebben dan ook bij commissioner Steve Taurus gesmeekt om een tag team titelwedstrijd. Zij willen zeer graag de van Kunders reinigen van hun zonden en natuurlijk van de DPW Tag Team Titels ontdoen.
 
Het gejubel aan de kant van de Garden kan beginnen, want Steve heeft deze wedstrijd inmiddels vastgelegd voor de allereerste show van 2024, DPW Fully Charged!
 
Het contrast kan bijna niet groter! Het flamboyante tag team Long & Thick die alles doen, wat god verboden heeft tegen de Garden of Aiden, voor wie het doel alle middelen heiligt.
 
Of zich dat ook laat vertalen in nieuwe tag team kampioenen?
 
Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie, want de ring zal schudden bij Dutch Pro Wrestling's Fully Charged!
 
  • Show Datum: zaterdag, 03 februari 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss