DPW FULLY CHARGED – THE HAVANA CLUB daagt de V.C.C. uit!

Sinds het schokkende verraad van Richie Julio op Summer Showdown is het zelfvertrouwen van de Havana Club tot nieuwe hoogtes gestegen. De heren laten sindsdien altijd van zich horen en zo ook deze keer.
 
Julio heeft namelijk een uitdaging gedaan richting de Vlaamse Catch Coalitie. De laatste keer dat deze teams elkaar tegenkwamen was Julio niet aanwezig en liep de V.C.C. met de overwinning weg. Hij vindt het hoog tijd om dit recht te zetten.
 
Leo Leroi heeft laten weten dat zijn partner Daniel Akindele niet aanwezig kan zijn op DPW Fully Charged, maar dat dit niet betekent dat de Havana Club onder hun pak rammel uitkomt. De Havana Club is niet geliefd, aldus Leroi, en dus staat zijn deur open voor wie wil helpen dit pak rammel uit te delen. Wie zal deze uitnodiging accepteren?
 
Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie, want de ring zal schudden bij Dutch Pro Wrestling's Fully Charged!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
  • Show Datum: zaterdag, 03 februari 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss