DPW POWERSLAM – DPW CHAMPIONSHIP MATCH - SAM GRADWELL versus THE TROUBLEMAKER

Sam Gradwell is de huidige DPW Kampioen en sinds de afgelopen show wordt zijn positie alleen maar sterker. Zijn wedstrijd tegen Axl Star was zeker geen eenvoudige en had de scheidsrechter het kunnen zien, dan zag hij wat iedereen zag. En dat was dat Sam opgaf, toen Axl Star hem dwong met een singlearm Boston Grab.
 
De afleiding van Aaron Achilles zorgde er echter voor dat Axl Star aan het kortste eind trok en dat Sam alsnog voor de ogen van de scheidsrechter de wedstrijd kon winnen.
 
Iedereen kon het zien, dit was zeker niet verdiend. Maar dat zal Sam Gradwell niets uitmaken, hij is nog steeds de Dutch Heavyweight kampioen en is klaar voor nieuwe uitdagers.
 
Axl Star verdiend zeker nog een kans tegen Sam, maar die zal de aankomende show eerst Aaron Achilles te verantwoording roepen. Beiden worstelaars kwamen namelijk na de afgelopen show, backstage, met elkaar in gevecht en Taurus heeft die wedstrijd voor DPW Powerslam gemaakt.
 
Sam Gradwell krijgt een andere uitdager en nu is die eer aan The Troublemaker.
 
The Troublemaker heeft het de laatste shows zeer goed waargemaakt, met een overwinning op Fabio Ferrari en Aaron Achilles. Troublemaker is zeker met het momentum dat hij heeft, iemand die Sam kan onttronen als kampioen. De onvoorspelbaarheid en de brute kracht, maakt Troublemaker een geduchte tegenstander, gooi daar nog een vleugje ADHD bij en je hebt vuurwerk in de ring.
 
Twee worstelaars met een gelijkwaardige harde worstelstijl, wordt inderdaad een spektakel als Main Event!
  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss