DPW POWERSLAM – MARK KODIAK versus ÆRION

Het was niet meer een wedstrijd te noemen, maar het eindigde in chaos en een dubbele count-out voor Mark Kodiak en ‘The Artist’ Ærion tijdens DPW Fully Charged, afgelopen februari.
 
Ærion had maar één doel en dat was The Grizzly Renegade uit de tent lokken en het publiek laten zien dat Kodiak helemaal niet zo’n good guy is, als dat de fans hem zien. In Kodiak schuilt een echte ‘bastard’, iemand die ook de regels breekt wanneer hij op zijn breekpunt komt. En daar was Ærion naar op zoek, naar dat breekpunt.
 
En die heeft hij gevonden! Ærion daagde Kodiak uit om hem met een stoel te slaan, wat meteen een diskwalificatie zou betekenen. Maar Kodiak trapte er niet in, althans voor even…
 
Het verhaal kreeg namelijk een hele andere wending toen Ærion persoonlijk werd. Kodiak ging door het lint en bracht het gevecht naar buiten om Ærion letterlijk door de ramp heen te gooien.
 
Nadat de scheidsrechter de beslissing had genomen om beide worstelaars uit te tellen, pakte Kodiak een stoel en ging zijn rampage op Ærion door. Scheidsrechters en commissioner Steve Taurus probeerde de orde te herstellen, maar zelfs Taurus was bijna een target in de ogen van Kodiak. Kodiak was niet meer te bedaren en op de achtergrond klonk de slinkse lach van Ærion, die wist dat hij zijn doel had bereikt!
 
En wat is de uitkomst van dit gevecht? Er komt er nog één op DPW Powerslam! Maar kan ‘The Grizzly Renegade’ zich deze keer wel aan de regels houden? Of kruipt Ærion deze keer nog meer in het hoofd van de Ruthless Bastard?
  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss