DPW POWERSLAM – VLAAMSE CATCH COALITIE versus THE GARDEN OF AIDEN

Voor Cole Aiden en zijn volgelingen begint de sage der Dutch Pro Wrestling Tag Team Titels zo langzaamaan op de 8 plagen te lijken, Op Fully Charged ging de wedstrijd tegen Long & Thick verloren en ging de prijs aan de neus van The Garden voorbij, dit tot grote frustratie van Cole Aiden.
 
Maar er zijn uiteraard meer teams die graag een poging willen doen om uiteindelijk het goud om de middel te mogen dragen.
Een van deze teams is de Vlaamse Catch Coalitie. Daniel Akindele en Leo Leroi drongen vorig jaar door tot de halve finale van het Tag team toernooi. Maar waren toen niet sterk genoeg om de finale te bereiken.
 
Inmiddels zijn we ruimschoots een halfjaar verder en willen de Vlaamse Catchers een nieuwe poging wagen en met een overwinning op de Garden zouden zij zich weer in de kijker kunnen spelen.
 
Dat zal niet makkelijk worden want als we iets hebben geleerd van onze Messias en zijn volgelingen Broeder Boris en Broeder Lucas. Is dat in de gospels altijd wel een trucje verborgen zit om toch de winst te pakken...
  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss