DPW SUMMER SHOWDOWN – COLE AIDEN versus TROUBLEMAKER

The Garden of Aiden onder leiding van onze 'Messias' Cole Aiden heeft de weg omhoog ingezet. Op Powerslam liep iedereen in The Garden met de overwinning weg en het grotere plan van Cole Aiden begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. Wat daar deel van uitmaakt moge duidelijk zijn: goud, of zoals dat ook wel genoemd wordt, 'het beloofde land'. En er is altijd meer ruimte in The Garden.

De komende wedstrijd op Summer Showdown zou voor de 'Verlosser' zo maar eens een zegen kunnen zijn. Troublemaker verloor namelijk tijdens Powerslam van de Dutch Heavyweight Champion, Sam Gradwell en zal zich moeten herpakken. Schijnbaar ziet Aiden dit als het perfecte moment om weer een poging met de ADHD Warrior te wagen. Laat het wel gezegd zijn dat dat geen wet van Meden of Perzen is, want de zegen kan alsnog in een vloek veranderen. Want het is al vaak gebleken dat om de Troublemaker neer te houden, je misschien wel wat hulp van bovenaf nodig hebt!

Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/

Next Show:

DPW Summer Showdown

Zaterdag 14 september 2024

De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland

Zaal open 19:00 uur, Showtime 19:30 uur

  • Show Datum: zaterdag, 14 september 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss