DPW SUMMER SHOWDOWN – TAG TEAM CHAMPIONSHIP LONG & THICK versus CLUB SEXY versus GARDEN OF AIDEN versus RIVALITY

Het verdict van Commissioner Steve Taurus is binnen en de ring gaat een partij druk worden! Want de DPW Tag Team Championship-match gaat een Fatal 4-Way zijn!

Als eerste deelnemers zijn er natuurlijk de kampioenen, Long & Thick. Sinds de Gebroeders van Kunder de titels in handen hebben waren ze niet te stoppen, vorige show kwam er echter hiccup in het momentum en daardoor moeten ze deze keer het tegen veel meer tegenstanders uitvechten.

Dan is er Club Sexy, zij hadden een gegarandeerde titelwedstrijd. Maar door het aannemen van de ‘handreiking’ van Cole Aiden door Scotty Valentine is deze wedstrijd een stuk voller dan hun bedoeling was. Maar Montero en Valentine zullen erop gebrand zijn om deze kans te grijpen en de Club uiteindelijk in goud te kunnen draperen.

De originele twist in de plannen heet The Garden of Aiden. Het momentum van vorig jaar lijkt zich dit jaar door te zetten en dankzij hun Verlosser hebben de Broeders een goede positie om naar het beloofde land te komen. Weet The Garden de macht te grijpen en de plannen een stap verder te brengen?

En tot slot is er Rivality. Door de Las Vegas-invloeden tijden hun excursie waagden ze een gok op zichzelf en wisten zich op deze manier bij de Commissioner de wedstrijd in te praten. Met de nieuwe ervaringen van Noord-Amerika in the pocket zijn MBM en Ultima Sombra op een missie om zich te bewijzen als Europe’s Best Tag Team. En laten we eerlijk zijn, is er een betere manier dan dit te bewijzen dan met meer goud in handen?

Vier teams, acht worstelaars, maar slecht twee titels voor het grijpen!

Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 14 september 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss