DPW SUMMER SHOWDOWN – Tomas Williams & V.C.C. versus Havana Club

Sinds begin dit jaar is Tomas Williams bezig met de Havana Club. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want de gehaaide Cubaan Christo Cohiba heeft altijd wel wat listige trucjes en natuurlijk zijn Cabanamaten Richie Julio en Carlos Roberto achter de hand.

Tijdens Powerslam liep het vanwege Commissioner Steve Taurus uit op een overwinning door diskwalificatie voor Cohiba. Maar gezien de Havana Club uiteindelijk toch altijd ringside te vinden is heeft Taurus de wedstrijd op Summer Showdown een Six Men Tag gemaakt.

Dat betekende dat Tomas Williams op zoek moest naar medestanders om het tegen de Havana Club op de nemen. Welnu daar is hij in geslaagd, want niemand minder dan het inmiddels uitstekend op elkaar ingespeelde tag team van Daniel Akindele en Noe Ahukah van de Vlaamse Catch Coalitie zullen Tomas Williams bijstaan in dit gevecht. Tenslotte hebben zij dankzij rietsuiker ook nog een behoorlijke rekening met Cohiba & cohorten te vereffenen.

En dat is niet alles, Taurus beloofde op Powerslam alles goed te maken met Williams. Wat heeft hij nog meer in petto voor de ‘Elitairste Club van DPW’ op Summer Showdown?

Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 14 september 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss