DUTCH WRESTLING HALL OF FAME – CLASS OF ’24: MOT VAN KUNDER

Op zaterdag 9 november 2024, tijdens DPW Fight 2 Survive, zal één van de meest invloedrijke en markante figuren in de Nederlandse pro-wrestling scene, geëerd worden met de hoogste onderscheiding die onze sport te bieden heeft. Mot van Kunder wordt officieel geïnduceerd in de Dutch Wrestling Hall of Fame!

Mot van Kunder is een naam die synoniem staat met passie, toewijding en een onmiskenbare invloed op de groei van pro-wrestling in Nederland. Van Kunder begon zijn carrière in de ring in 1997 met een ongeëvenaarde vastberadenheid, waarbij hij zijn stempel drukte op zowel nationale als internationale wedstrijden.

Zijn unieke stijl, charisma en technische expertise maakten hem niet alleen geliefd bij fans, maar ook een gerespecteerde mentor voor de volgende generatie worstelaars.

Gedurende zijn indrukwekkende carrière heeft Mot, talloze titels en kampioenschappen op zijn naam geschreven en speelde hij een sleutelrol in het vormgeven van de Nederlandse pro-wrestling scene zoals we die vandaag kennen. Met zijn 27 jaar van ervaring is hij de veteraan van het Nederlands worstelen, die een plek in de Dutch Wrestling Hall of Fame meer dan ooit verdiend.

Met zijn inductie in de Dutch Wrestling Hall of Fame wordt Mot van Kunder vereeuwigd naast de grootste iconen die Nederland ooit heeft gekend. Deze onderscheiding is een erkenning voor zijn jarenlange inzet, prestaties en de onuitwisbare impact die hij heeft op pro-wrestling in Nederland.

DPW Fight 2 Survive zal een avond worden om nooit te vergeten. Mis deze historische gebeurtenis niet en vier dit bijzondere moment samen met ons en Mot van Kunder!

De Hall of Fame inductie wordt verzorgd door zijn broer, Bas van Kunder.

Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 09 november 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss