Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 14 december 2019

FIGHT 2 SURVIVE 2019 - CODY HALL IS COMING TO DUTCH PRO WRESTLING!

Op zaterdag 14 december aanstaande zal de Amerikaanse worstelaar Cody Hall zijn Nederlandse worsteldebuut gaan maken tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam).

DPW Fight 2 Survive 2019 Cody Hall 1

Voor wie het niet weet, Cody Hall is de zoon van worstellegende Scott “Razor Ramon” Hall.

De in 1991 geboren Cody Hall is sinds 2012 actief in de ring en is door zijn vader getraind. Ook volgde hij training bij WWE Hall Of Famers Larry Zbyszko en Diamond Dalles Page. In het begin van zijn carrière vormde hij vaak tag teams met Kevin Nash en Sean “X-Pac” Waltman.

In 2015 maakte hij de overstap naar de New Japan Pro Wrestling (NJPW) Dojo om daar zijn worstel skills aan te scherpen. Hij maakte al snel zijn NJPW-debuut als lid van de Bullet Club. Hij deelde vervolgens de ring met onder andere AJ Styles, Karl Anderson, Luke Gallows en Kenny Omega.

In 2017 maakte hij de overstap naar Pro-Wrestling Noah waar hij deel uitmaakte van een groep die zich de Hooligans noemde. In 2019 maakte hij vervolgens de overstap naar DDT Pro-Wresting, waar hij een succesvol team vormt met Antonio Honda.

Ook is hij al enkele keren actief in Europa geweest en wist hij al titels in Engeland en Duitsland te winnen. Ook deelde hij de ring met Jack Swagger en Doug Williams tijdens zijn wedstrijden in Europa.

Op zaterdag 14 december aanstaande zal Cody Hall naar Nederland afreizen om aanwezig te zijn tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive!

Kom dit aanstormde talent in actie zien in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en koop vandaag nog je kaarten!

 

facebook     twitter     youtube     google     rss