Dutch Pro Wrestling - maandag, 02 september 2019

DPW CONFLICT 2019

De kogel is door de kerk!

Op zaterdag 26 oktober aanstaande zal Mark Kodiak de High Stakes Koffer inwisselen voor een titelwedstrijd tegen Kampioen Michael Dante. Tijdens Summer Showdown verdedigde de Kampioen met succes zijn Titel tegen Johnny Evers, die na een laffe aanval van Ærion al gehavend aan de wedstrijd was begonnen, nadat hij wist uit halen met een Spear.

DPW CON 2019 Dante vs Kodiak

Na de wedstrijd verscheen Mark Kodiak in de zaal en ging de confrontatie aan met Eva Lynn. Even leek het erop dat onze Algemeen Manager het voor elkaar zou krijgen om de dreiging van de Grizzly Renegade te neutraliseren. Dante wist Kodiak wist te verrassen en overhandigde de High Stakes Koffer aan Eva Lynn. Kodiak kwam echter voorbereid naar de ring en had de High Stakes contract veiliggesteld in een tweede Koffer.

Michael Dante zal tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict nu zijn Titel op het spel moeten zetten tegen zijn grote rivaal. En doordat Eva dacht dat ze alles tijdens Summer Showdown wel even recht zou zetten, moet hij het zonder haar steun doen. Onze Algemeen Manager had namelijk de huid al verkocht voordat de beer was geschoten en had al een vakantie geboekt en zal dus niet instaat zijn om 26 oktober fysiek aanwezig te zijn in de Hoekstee.

DPW CON 2019 SOF vs Zero10
Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict zullen ook de originele ZER010-combinatie van Santos en Max Damon voor het eerst sinds oktober 2016 samen de ring betreden als tag team! Nadat Max Damon Sean Lucas wist te verslaan viel Andrei Ivanov hem aan. De leden van Soldiers Of Fortune gingen los op de King Of Bling maar het was Onze Voorbeeld die hem te hulp schoot.

Santos daagde vervolgens de Soldaten uit tot een tag teamwedstrijd en vroeg aan Max of hij samen met hem de strijd wilde aangaan. De King Of Bling stemde hier mee in en beide teams zullen elkaar nu voor de eerste keer ooit op zaterdag 26 oktober aanstaande in de ring treffen.

De rivaliteit tussen Kenzo Richards en Aaron Achilles is ook nog verre van voorbij. De Prince nam het op tegen Santos en wilde op een smerige manier de overwinning uit de strijd slepen door Santos aan te vallen met een stoel terwijl de scheidsrechter bewusteloos in de ring lag. Kenzo kwam echter naar de ring om dit te voorkomen en trakteerde zijn rivaal op een Chop waarna Santos kon toeslaan met de Blackout. Wordt ongetwijfeld binnenkort vervolgt!

De 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict zal plaatsvinden op zaterdag 26 oktober aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en belooft nu al een avond te worden die de geschiedenisboeken zal in gaan!

Wees live getuigen van de actie en bestel vanaf maandag 2 september je kaarten via onze webshop www.dutchprowrestling.nl/shop/

facebook     twitter     youtube     google     rss