Dutch Pro Wrestling - dinsdag, 24 mei 2022

AXL STAR IS READY TO POWERSLAM:

Na zijn indrukwekkende overwinning in de Triple Threat tegen Engelsman Kit Knox en de Waalse-Belg MBM staat Axl Star nu wederom een grote uitdaging te wachten. We kunnen de identiteit van zijn aankomende tegenstander op dit moment nog niet onthullen.
Wel kunnen we alvast openbaren dat het geen onbekende zal zijn voor de DPW-Fans! Maar het is al een tijd geleden dat we hem in de DPW-ring in actie hebben gezien!
 
Wat we wel kunnen vertellen is dat Axl Star ondertussen er flink op los train om nog sterker en breder te worden!
Tegen wie zal Axl Star het gaan opnemen? We zullen het spoedig laten weten!
 
Dutch Pro Wrestling Powerslam vind plaats op zaterdag 25 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en de actie barst los om 19:30 (deuren open 19:00)!
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
 
 

DPW POWERSLAM - ÆRION VERSUS TROUBLE MAKER

Tijdens Fully Charged ging Ærion de confrontatie aan met speciale gast Joey Fields. De voormalige Kampioen had net zijn worstelpensioen aangekondigd en bekend gemaakt dat hij eind dit jaar Leos van Elk zal inwijden in de Dutch Wrestling Hall Of Fame toen de Artist ten tonele verscheen.
Duidelijk gefrustreerd naar aanleiding van zijn verliespartij eerder op de avond tegen Max Damon probeerde hij Fields uit te dagen. Fields liet duidelijk merken hier niet van gediend te zijn, maar Ærion had hier geen boodschap aan. Waarop ringspreker Louis van Eden de bewaking om hulp vroeg. Ærion gaf zich echter niet zomaar gewonnen en ging los op de bewakers.
Nieuwe DPW Commissaris Steve Taurus kwam naar de ring gestormd en liet aan de Artist weten dat als hij zo graag wilde vechten, hij een tegenstander voor hem had voor volgende show: Trouble Maker! De ADHD-Warrior kwam naar de ring en er volgde een confrontatie tussen de twee kemphanen.
Tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam op zaterdag 25 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) zullen Ærion en Trouble Maker het nu tegen elkaar gaan opnemen!
 
Zal Trouble Maker de grote mond van de Artist tot zwijgen kunnen brengen? Of weet Ærion de overwinning te behalen? Kom het zelf aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!

MAIN EVENT TAG TEAM MATCH : BVD & KODIAK versus SITOCI & ACHILLES

Tijdens Fully Charged wist Kampioen Mark Kodiak met succes zijn Titel te verdedigen tegen zijn Belgische uitdager Aaron Achilles. Eerder op de avond had voormalig Kampioen Emil Sitoci al aangegeven dat hij zijn pijlen had gericht op de Titel, en na de wedstrijd besloot hij de Grizzly Renegade aan te vallen.
 
Terwijl Sitoci en Achilles samen Kodiak een kopje kleiner probeerde te maken kwam de Belgische worstellegende Bernard Vandamme de Kampioen te hulp.
Nieuwe DPW Commissaris Steve Taurus kwam vervolgens ten tonele en liet weten dat tijdens Powerslam, op zaterdag 25 juni aanstaande, Mark Kodiak samen met Bernard Vandamme het gaan opnemen tegen het team bestaande uit hun rivalen Emil Sitoci en Aaron Achilles!
Zullen Kodiak en Vandamme in staat zijn de overwinning te behalen? Of weten Sitoci en Achilles ondanks hun ongemakkelijke verstandhouding toch de winst te pakken?
 
Kom het zaterdag 25 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!

facebook     twitter     youtube     google     rss