Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 18 juni 2022

NICOLAS KLEISER VERSUS ROCKY JONES

Na zijn overwinning op Danny Sparks tijdens Fully Charged heeft Nicolas Kleiser de smaak naar meer te pakken! Samen met Alyssa heeft hij aangegeven dat het hem niet uitmaakt wie zijn volgende tegenstander zal zijn, want de uitkomst zal hetzelfde zijn: een overwinning voor Kleiser!
 
De debuterende Rocky Jones zal echter andere plannen hebben! Om zijn debuut extra glans te geven zal hij maar al te graag de overwinning mee terug naar België willen nemen!
 
Zal Rocky Jones in staat zijn om te doen waar de Black Dragon niet toe in staat was, en de gemaskerde Kleiser te verslaan?
 
Of weet Nicolas Kleiser wederom zijn tegenstander tegen de grond te werken voor de 3-tellen?
 
Kom het zaterdag 25 juni aanstaande zelf live aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!

POWERSLAM TAG TEAM MATCH!

Na ons een tijd in spanning te hebben gelaten kunnen we eindelijk onthullen wie Christo Cohiba bereid heeft gevonden om zijn plaats in te nemen in de tag team wedstrijd tegen Long & Thick op zaterdag 25 juni aanstaande tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
Doordat hij zelf beweert geblesseerd te zijn kan Cohiba zelf helaas de ring niet instappen om zijn tag team partner Carlos Roberto bij te staan. Maar het is Cohiba gelukt om een vervanger te vinden in worstelveteraan Richie Julio!
 
Carlos zal het nu samen met de MMA-specialist gaan opnemen tegen de meest succesvolle tag team ooit binnen Nederland, de legendarische Long & Thick bestaande uit de gebroeders van Kunder!
 
Zullen Bas en Mot in staat zijn om de wedstrijd te winnen? Of zal Carlos Roberto eindelijk in staat zijn om met een frisse medestander de wedstrijd naar zijn hand te zetten?
 
Kom het zaterdag 25 juni vanaf 19:30 (deuren open om 19:00) aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam!

facebook     twitter     youtube     google     rss