Dutch Pro Wrestling - vrijdag, 03 juni 2022

POWERSLAM UPDATE: TAG TEAM ACTION

Tijdens Fully Charged wisten de gebroeders van Kunder hun wedstrijd tegen de Havana Club te winnen. Echter is Christo Cohiba niet te spreken over hoe Long & Thick hun overwinning wist veilig te stellen. Hij heeft aangegeven dat hij voelt dat hem en zijn tag team partner Carlos Roberto onrecht is aangedaan.
 
Daarom heeft Cohiba nu de eis gesteld tot een rematch die tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam, op zaterdag 25 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) moet gaan plaatsvinden.
 
Bas en Mot van Kunder hebben al laten weten hier geen probleem mee te hebben en kijken er al naar uit om de luidruchtige Cohiba wederom de mond te snoeren.
 
Echter heeft Cohiba aangegeven dat hij zelf niet instaat is om de wedstrijd te doen, aangezien hij zegt een blessure te hebben overgehouden aan de vorige confrontatie. Daarom heeft hij het verzoek ingediend of hij een vervanger mag aanwijzen om zijn plek in te nemen.
Commissaris Steve Taurus heeft hier met veel tegenzin mee ingestemd. Echter als Cohiba niet instaat is om een vervanger te regelen zal Carlos Roberto de ring alleen moeten betreden in een 2-tegen-1 wedstrijd.
 
Wij verwachten binnenkort bericht van Christo Cohiba! Wordt vervolgd!

facebook     twitter     youtube     google     rss